gaziantep escort
Bugun...


M.Hanefi Yıldırım

facebook-paylas
AYHAN SALMAN'A AÇIK MEKTUP
Tarih: 15-04-2024 02:46:00 Güncelleme: 15-04-2024 02:48:00


 

AYHAN SALMAN’A AÇIK MEKTUP

Sayın Ayhan Salman. Sizlerin de bildiği gibi iki dönem İnegöl halkı olarak milletvekillerinden maalesef beklediğimiz performansı göremedik ve AK Partinin yatırım furyasından İnegöl hiçbir şey kazanamadı.

Vildan Yılmaz Gürel hanımefendi bir şeyler yapmaya çalıştı ise de malum yerlerden destek bulamadığı için İnegöl adına başarılı işlere imza atamadı.

Yaşanan talihsiz bu iki dönemi İnegöl’ün evladı olarak siz de çok iyi biliyorsunuz. Ben bu konuda bir şeyler anlatma gereği duymuyorum. 

Zaten faydası da yok. Geçtiğimiz iki dönem İnegöl’ün kayıplı yılları olarak tarihe geçecek.

Şimdi ise durum farklı.

Çok şükür ki Milletvekili ile ilçe başkanı, ilçe başkanı ile belediye başkanı uyum içerisinde çalışıyor.

Sayın Milletvekilim, İnegöl’ün kangren haline gelmiş bir sürü sorunu var ve maalesef AK Parti iktidarından diğer yerlerle mukayese ettiğimiz de yeterince hizmet alamamış bir ilçeyiz.

Umuyor ve diliyorum ki sizlerin çalışmaları ile bu kayıp yıllarımızdaki açığı çok kısa zamanda kapatacak ve İnegöl hak ettiği yatırımları alacaktır.

Sayın Milletvekilim ülkemizin içinde bulunduğu ekonomik durumu bilen biri olarak, sizlere uçuk kaçık projeler sunarak bizlere hizmet getirin deme lüksüm yok.

Bu nedenle de toplumun her kesimini ilgilendiren bir konuda yardım ve desteğinizi isteyeceğim.

İnegöl Devlet hastanesi  gerek konumu itibariyle ve gerekse de personel olarak yetersiz.

Bunu ilk söyleyen ben değilim, sanırım sizlere gelen şikâyetlerin başında İnegöl Devlet hastanesinin durumunu düzeltmeniz isteniyor.

Yapılan araştırmalara göre İnegöl Devlet hastanesindeki doktorlar, Bursa Şehir Hastanesinin doktorlarından en az üç veya dört katı hasta ile ilgilenmekte.

Abartmıyorum İnegöl Devlet hastanesi Domaniç, İznik, Yenişehir, Bozüyük ve Kestel den gelen hastalarla birlikte 500 bin nüfusa hitap etmekte. Sağlık bakanlığının verilerine göre ilçe statüsünde olduğumuz için maalesef personel sayımız kısıtlı.

Zaman zaman bazı branşlarda iyileştirme yapılıyor olsa da, İl sağlık müdürlüğü bu kadro size fazla diyerek gelen doktoru geri çekiyor.

Şu an itibariyle Gastroenteroloji, hematoloji, onkoloji, çocuk kardiyoloji doktorlarına ve bölümlerine acil ihtiyacımız vardır.

Hastaneye giden çocuklarımız perişan durumda.

Diğer branşların doktorları eksik. Mevcut hekimlerin iş yükü artmış durumda, nöbet tutmaktan bıktılar. Bu nedenle de ya tayinlerini istiyorlar ya da özel hastanelere kaçıyorlar.

Sizlerin girişimleri ile hastanemize anjiyo bölümü açılmış, anjiyo cihazları geldiği halde halen daha kroner anjiyo ünitesi çalışmamakta. 

Sayın Milletvekilim, sizden istirham ediyorum. Elinizden ne geliyorsa son gücünüzü kullanarak Sağlık Bakanlığı ile mi yoksa Uludağ Üniversitesi ile mi irtibata geçersiniz bilemiyorum. Akhisar’da hazır olan yere yaklaşık 500 yataklık bir hastane kazandırın. 

Pansuman tedbirlerle sorunumuz çözülmez. İnegöl’ün bu acil sıkıntısına neşter vurun.



Bu yazı 4656 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

YAZARIN DİĞER YAZILARI

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
Henüz anket oluşturulmamış.
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI