gaziantep escort
Bugun...


M.Hanefi Yıldırım

facebook-paylas
ALPER TABAN'A AÇIK MEKTUP (1)
Tarih: 21-04-2024 19:16:00 Güncelleme: 21-04-2024 19:18:00


Sayın Alper Taban öncelikle mahalli seçimlerdeki başarınızı tebrik ederim.

 

Yeni dönemde İnegöl’ün hak ettiği hizmeti alması için elinizden gelen imkanları seferber edeceğinize, geçmiş yılların kayıplarını ilçe başkanı ve milletvekilimizle birlikte istişare ederek gidereceğinize inancım tamdır. Allah yar ve yardımcınız olsun.

 

Çok zor bir dönemden geçtiğimizi biliyorum. Önümüzdeki günlerde merkezi hükümetin rayından çıkmış olan ekonomiyi iyileştirmek adına bir dizi tasarruf tedbirleri alacağı kaçınılmaz. Yani kemerler biraz daha sıkılacak.

Bu demek değil ki merkezi hükümet hiçbir yere yatırım yapmayacak.

Şu bir gerçek ki, bir ilin veya ilçenin teşkilat başkanı, milletvekili ve belediye başkanı ne kadar güçlü olursa o denli hizmet alır.

Bu nedenle de ülkemizin ekonomisine bakıp, böylesi bir ortamda bir şey istenmez demeyin, unutmayın ki ağlamayan çocuğa meme verilmez. 

Sık sık Ankara’ya gidin, yapmayı planladığınız projeleri milletvekilimiz Ayhan Salman’a sunun, Bakanların kapısından ayrılmayın, rica edin, minnet edin. 

Göreceksiniz ki eninde sonunda istediğinizi koparacaksınız, yeter ki inanın, yeter ki azimli ve istekli olun.

Sayın Taban, birkaç gün önce bana gönderilen, benim de önemli bulduğum bir mesajı size aktarmak isterim.

Sevgili Mehmet Amcacığım, umarım iyisinizdir ve keyfiniz yerindedir.

Hastane yazınızı okuduğum gibi uzun zamandır çok dertli olduğum bir konuyu sizlere açmak istedim.

Bildiğiniz gibi sanatsız kalmış bir milletin hayat damarlarından biri kopmuş demektir.

İnegöl’de ise bu damarlar yaklaşık 20 sene önce kopmaya başladı.

İnegöl’ün ilk ve tek devlet sanatçısı olarak şehrimizde son konserimi beş sene önce vermiş olmamdan ziyade, şehrimizde sanat ve kültürü geliştirebilecek bir salon dahi bulunmaması ve bu konu ile ilgili yöneticilerimizin duyarsız olması nedeniyle kamuoyundan bir çok şikayet ve istek almaktayım.

Maalesef ki şehrimizin merkezinde bulunan kültür sarayı yıkıldığından beri yeni bir kültür merkezi yapılacağı taahhüdü bir türlü gerçekleştirilmedi.

Başkan bey ile son görüşmemde bu konuyu dile getirmiştim. Hatta yeni belediye kompleksinde böylesine bir merkezin olmasının isabet olacağını bildirmiştim. Ancak kendileri bu yönde bir tercihte bulunmadılar.

Cumhurbaşkanlığı klasik Türk müziği korosunu İnegöl’e bir konsere bile davet edemediğim bu şartlarda, İnegöl’de doğan ve bu şehre her zaman sorumluluk hisseden bir sanatçı olarak, bu konuyu da dile getirmenizi, belirli kesimleri harekete geçirebilmek adına özellikle rica ediyorum.

Hatta bu konu ile ilgili yöneticiler harekete geçmeyecekse, şehrin önde gelen kişilerini harekete geçirecek bir organizasyonun oluşumu için özellikle sorumluluk almak istediğimi belirtmek isterim.  Yardımınızı ve desteğinizi ricalarım ile. Saygılarımla. Tolga Şekerci.

Sayın Taban, Tolga Şekerci kardeşimizin bu isteğini dikkate alacağınızı düşünüyorum. Ve özellikle de bu konudaki düşüncenizi de öğrenmek isterim.

İnegöl’e yakışır bir kültür merkezinin olmaması bir eksikliktir. 

Yeni dönemde başarılı çalışmalar yapacağınız ümidiyle. Selam ve sevgilerimi sunarım. 



Bu yazı 4076 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

YAZARIN DİĞER YAZILARI

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
Henüz anket oluşturulmamış.
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI