gaziantep escort
Bugun...


M.Hanefi Yıldırım

facebook-paylas
DÜĞÜN EVİNİN MUTLU İNSANLARI...
Tarih: 23-02-2021 19:37:00 Güncelleme: 26-02-2021 15:48:00


Dün sizlere “haklı bir serzeniş” başlığı altında bir yazı paylaşmıştım.

Yazının özünü Necati isimli vatandaşın bana göndermiş olduğu mesaj içeriyordu.

Bugün yeni bir mesaj daha gönderdi.

Bu mesajı da sizlerle paylaşmak isterim.

“Çok teşekkür ederim Allah razı olsun, çok sağ olun değerli Hanefi Yıldırım abim. Köşe yazın ses getirdi. Ben senin paylaşımını whatsapp ta da paylaştım.

Sosyal hizmetler müdürü tanıdık, telefonu bende ekli. Whatsaap ta durumda görmüş, beni aradı konuyla ilgili görüştü. Durumu hemen Kaymakam beye iletmiş. Kaymakam ve Sosyal Hizmetler müdürü Fatih Fakıllı bey taziye evine gitmişler. Kaymakam bey “ne gerekiyorsa her türlü yardıma hazırız” ifadelerinde bulunmuş. Çok sağ olun”.

Öncelikle böylesine hassas ve önemli bir konuyu gündeme taşıdığı ve beni haberdar ettikleri için Necati şahin e çok teşekkür ederim.

Yazım üzerine hemen harekete geçen ve görevine yeni başlamış olan kaymakam beyi durumdan haberdar eden Fatih fakıllı beye ve İlçe Kaymakamı Eren Arslan a duyarlılıklarından dolayı ben de teşekkür ederim.

Kaymakam Eren Arslan ın taziye evinde merhumun yakınlarına “ne gerekiyorsa her türlü yardıma hazırız” sözü, geride kalanlar için bir moral ve motivasyon olmuş, Devletin yanlarında olduğu güvenini vermiştir.

Her fırsatta boy gösteren ve nedense böylesi üzücü bir olay neticesi hayatını kaybeden kardeşimizin cenazesine katılmayan, ailesine taziye de bulunmayan oda ve dernek başkanlarının duyarsızlığının da düşündürücü olduğunu bir kez daha hatırlatmak isterim.

Hatırlı ve zengin insanların düğünlerini şereflendiren, iş yerlerinin açılışlarını yapan, mutluluklarını paylaşan insanlara diyeceğim odur ki,

Düğün evinin sevincini herkes paylaşır, önemli olan taziye evinin üzüntülerini paylaşmak ve onların yanında olmaktır.

Hele bu kişi garip gureba ise daha da anlam kazanır.



Bu yazı 4703 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

YAZARIN DİĞER YAZILARI

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
Henüz anket oluşturulmamış.
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI