gaziantep escort
Bugun...


Sadullah Organ

facebook-paylas
İNEGÖLSPOR MUTLU ETMİYOR
Tarih: 04-12-2023 16:04:00 Güncelleme: 04-12-2023 16:07:00


İnegölspor’da sezon başında başlayan olumsuzluklar, hedef olarak konulan playof takımlar arasında kalma beklentilerinin gerçekleşmesini zorlaştırıyor. Şu ana kadar İnegölspor’un ilk yarının bitimine 3 maç kala şu ana kadar oynadığı 15 maçın ardından alınan 7 yenilgi 5 galibiyet ve 3 beraberlik sonrasında toplanan 18 puanın beklentilerin uzağında olması gurupta daha iyi yerlere gelinebilmesinin önüne geçmekte.


Ligin 5.Haftasında  Soma deplasman  maçında ilk kez takımın başında çıkan Bahaddin Güneş ile başlayan yeni dönem belli bir çıkışın yakalanmasına neden olmasına rağmen, ancak daha sonra bir türlü önüne geçilemeyen sakatlıkların sayısı fazlalığı ister istemez ideal kadrodan  yaşanan eksilme sonuca bire bir etki ettiği bir durum yaşanmakta. İyi oyuncular diye alınan bazı oyuncular forma  şansı bulmalarına rağmen, yeterince takıma katkı sağlayamayan bir performans sergilemeleri  takımın kendinden daha düşük seviyede ve aynı zamanda gurupta alt sıralarda bulunan takımlar karşısında yaşanan  beklenmeyen puan ikramları yerinde sayan bir İnegölspor’u izlememize neden oluyor.

Denizli,İskendurun,Derince ve son olarak oynanılan Karaman spor yenilgileri bugün playofa  daha da yakınlaşmamızın önüne geçtiğini söyleyebilirim. Bu maçlardan en az 3 veya 6 puan çıkarabilseydik bugün çok farklı şeyler konuşabilirdi.
Ligin ilk yarısına gelinmekte olduğu şu dönemde İnegölspor’un 15 maç sonrasında topladığı 18 puanı kimse başarı olarak nitelemesin. Evet, sakatlıklar var. Cezalı oyuncular var. Hep bu durumu öne sürüp mazeret aratamaya devamı edeceğiz.

Bu taraftar bu şehir 4 sezondur  çile çekmekten bıktı.Bir türlü playof’un içersine giremeyen İnegölspor’un  alt sıraların müdavini olmuş olması kesinlikle yakışık almamakta .3 maç sonra bitecek olan ilk yarı öncesinde İnegölspor’un 18 puanla 12 sırada olması kesinlikle normal görülecek tarafı yok.Şu anda en az 25 puanımız  olması gerekiyordu.Şimdi bazıları çıkıp deyicek ki geçtiğimiz sezon bu takım 15 puanla ilk yarıyı tamamlamıştı. Şimdi ise 3 maç kalmasına rağmen 18 puana sahip bir İnegölspor var. Kimse gözünden kaçırmasın. Geçtiğimiz yıl ile bu yılda transfer harcamalarındaki önemli farklılığı hatırlamak istiyorum. Bu nedenle sadece şu anda işi idare eden bir İnegölspor’u izlemekteyiz.
İlk yarının bitimi öncesinde İçerde oynanacak olan Isparta ve Etimesgut belediye maçlarının kazanılması halinde 24 puana çıkılabilir. Birde deplasmanda oyamayacağımız Arnavutköy maçından 1 puan çıkartılırsa bu sayı 25 puana çıkar. Ligde korkulu rüya görmemek için iyi bir puan sayısı olarak görülebilir. Geçtiğimiz sezon kötü biten ilk yarının ardından 2 yarıdaki görüntüde düşecek takımların sayısı fazla olması nedeniyle İnegölspor kritik diyebileceğimiz maçlardan galibiyet çıkartması işi kurtarmaya yetti.

Bu sezon düşme puan barajının yükselmesi söz konusu. Bu nedenle ilk yarının sonunda İnegölspor’un 25 puanı yakalaması gerekiyor. Yoksa zorlu geçmeye aday 2 yarıda olabilecek her şeyin hesapları şimdiden çok iyi yapılması için kalan 3 maç mutlaka ama mutlaka iyi değerlendirilmesi gerekiyor.Hayretle değerlendirdiğim sakatlıkların bir an önce düzelmesi  için gereken ne ise yapılması gerekiyor.Bu 3 maçta iyileşenlerin sayısı artması ideal 11’e yakın bir kadro ile çıkılması sonuçlara etki edeceğine inanıyorum.Allah yardımcımız olsun.


Son olarak deplasmanda Karamanspor ile oynanan maçta hakemin kötü yönetimi sonrasında 2 golü iptal ettiği ve haksız bir yenilginin aldığı şeklinde görüş söz konusu. Eğer sen İnegöl spor’san hem hakemi yeneceksin hemde rakibini. Bunları yapamasan böyle yenilir gelirsin. Bu filmi daha önce Denizli’de,Derince’de gördük.Bu nedenle tüm bu yaşananlardan dersler çıkartıp,ilk yarıda kalan 3 maça odaklanıp,önce Pazar günü oynayacağımız Isparta 32 maçını kazanıp,son deplasmanmaçımız olan Arnavutköy belediyespor maçına moralli gidilmesi  son maça daha iyi şartlarda çıkılmasını sağlayacaktır



Bu yazı 6915 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

YAZARIN DİĞER YAZILARI

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
Henüz anket oluşturulmamış.
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI