gaziantep escort
Bugun...


Sadullah Organ

facebook-paylas
SADECE 1 PUAN
Tarih: 22-01-2024 06:35:00 Güncelleme: 22-01-2024 06:38:00


Tadı damağımızda kalan Erzincan galibiyeti ile ligin ikinci yarısına güzel bir başlangıç yapan İnegölspor,mutlak galibiyet için gittiği Fethiye deplasmanında bizi şaşırtmayan bir oyun ve sonuçla dönerek dinleneçeği hafta öncesinde haftayı 1 puanla tamamlamış oldu.                                      

Bugüne kadar  deplasmanda yenilgi ile biten maçların içersinde yer alan Denizli,Derince,İskendurun kaybedilmiş olmasına rağmen sergilenen oyunla beğeni toplayan İnegölspor için Fethiye’deki maçın golsüz berabere bitmiş olmasından daha çok sergilenen oyunun bekletilerin altında olması asıl üzerinde durulması gereken bir durum.                                                       

Rakip Fethiye çokmu iyi bir takım.tabiki değil.Bir hafta öncesinde gurubun iyi takımlarından Erzincan gibi bir takımı güzel bir oyundan sonra 2-0 yenmişsin.Dahasıda playof için yukardaki rakiplerini yakalama şansını arttırmış olarak yeni bir döneme girilmiş olmasını sağlayan bu maçın ardından oynanan Fethiye karşısındaki mücadele galibiyet beklentisini arttırmış oldu.                                                                                                                 

Maçın önemi nedeniyle Fethiye’ye Cumadan gidilmiş,hatta burada bir çalışmada yapılmıştı.Takımlarının yanında olmak için 150’yi geçkin Taraftarlarda 600 km yol kat ederek türbinlerdeki yerini almış olmalarının karşılığı galibiyet olması gerekirdi.                                         

Teknik direktör Bahaddin Güneş Erzincan karşısında mücadele eden kadronun aynısını Fethiye karşısına sürmesi doğru bir düşünce olduğunu söylemek istiyorum.Ancak öncelikli düşünce yenilmemek olması rakip alanda az görünen,orta alan defansta daha fazla oyuncu ile mücadele ederek gol yememeyi ön planda tutan düşünce yapılan 1 puan hesapların tutmasını sağladı.Ama galibiyeti getirmedi.                                          

Koca 90 dakikada İlk yarıda Batuhan Altıntaş,İkinci yarıda Eren Aydın ve Okan Deniz ile rakip alanda önemli pozisyonlar bulduk.Topun daha fazla yarı alanımızda oynanması karşısında gol yenilmediyse şansın ve kaleçi Bekir Sevgi’nin yanı sıra defansın başarılı mücadelesine bağlamak gerekiyor.Yenemiyorsan yenilmiyeçeksin sözüne uyan bu maçta İnegölspor’un Fethiye deplasmanından 1 puanla dönmüş olması gurupta yerinde kalmasına yeterli oldu.3 punla dönülmüş olsaydı daha farklı beklentiler içersinde olabilirdik.                         

Şu anda çok uzağımızda olmayan playof şansımızı arttırmak için daha fazla maç kazanmayı gerektiren istirarlı bir yol izlenmesini gerektiriyor.                     

Ligin ikinci yarısının  2 haftasında oynanan maçlar sonrasında guruptaki görüntüde 6 sırada olan Isparta takımının puanı 33 bulunurken,5 sıradaki Menemen’in puanı ise 35.İnegölspor’un puanı 29.Görünen tabloda playof şansımızın fazlası ile olduğu gözüküyor.İşin özeti var olan playof şansımızın artması için kendi sahamızdaki maçları kaybetmeyeceksin,deplasmanda ise maç kazanma şansını arttıracaksın.                                                             

Ligin ikinci yarısının 3 haftasında İnegölspor’un maçı yok.4 haftada içerde oynanacak olan Kastamonu maçı ile başlayacak olan kesintisiz uzun lig döneminde umarım playof gurubunda kalma başarısını bizlere yaşatmış bir takımı izleriz diye temennide bulunmak istiyorum.Bu hedef beklentisinin Kastamonu maçı ile başlaması şehirdeki heyecanı önemli ölçüde arttıracaktır.

Herşeyin gönlünüzce olması dileğiyle kalın sağlıcakla.



Bu yazı 5773 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

YAZARIN DİĞER YAZILARI

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
Henüz anket oluşturulmamış.
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI