gaziantep escort
Bugun...


Sadullah Organ

facebook-paylas
YETER ARTIK KENDİNİZE GELİN
Tarih: 25-03-2021 14:00:00 Güncelleme: 26-03-2021 15:01:00


İnegöl spor’un kötü gidişinin önüne bir türlü geçilemiyor. Özellikle kendi sahasında rakip kim olursa olsun kolay maç kaybeden takım haline gelmiş olması ligde kalma hesaplarını çok daha zorlu hale getiriyor.10 maçtır 3 puanı bir arada göremeyerek,kötü günlerin içersine giren İnegöl spor’un durumu yeter artık kendinize gelin sözlerini zorunlu olarak söyletiyor,

Bir hafta öncesinde deplasmanda Ergene Velimeşe karşısında beraberliği kurtardıktan sonra,önemi  çok fazla olan 1 puan ve futbolcuların bu maçta gösterdikleri mücadele iyi olacağımızın sinyalleri alınmıştı.Ortaya çıkan umut ışıkları kendi sahamızda oynadığımız Ankara Demir spor karşında devam edeceği beklentisi tam bir hayal kırıklığı ile sona ermesi işleri çok daha zorlu hale getirmiş durumda.

Geride kalan 27 maçta kendi üstündeki hiçbir takımı yenemeyen İnegöl spor hem bir ilki başarmak hemde,9 maç sonra ilk kez 3 puan bir arada görmemiz açısından Ankara Demir spor’u yenmek gerekiyordu. Bir hafta boyunca futbolcular bu maça bu duygular ile hazırlandı. Teknik direktör Hasan Erkin Şimşir’in yönetiminde çıkılan maçta playof hesapları yapan rakip karşısında yapılması gereken, rakibin gücünü göz önünde bulundurarak, daha fazla sahada mücadele eden takım konumunda olmak ve akıllı bir oyunla bulunan pozisyonları değerlendirmeye yönelik bir düşünce ile mücadele etmekti.

Teknik direktör Hasan Erkin Şimşir eldeki oyuncu topluluğu içersinde sahaya sürülebilecek 11 ile Ankara Demir spor karşısında mücadele etmesine rağmen, iki maçtır Gökhan Kurumuş ve Selimcan Temel’i yedekte oturtulması, yerlerine oynayanların performans olarak düşük bir görüntü sergilemeleri nedeniyle artık bu bu düşüncenin değişmesi gerekiyor. Bence sahada olmaları gereken iki oyuncu olarak görüyorum.  Abdülkadir Kuzey’e sürekli 11’de şans verilmesi acaba bu maçta gol atarmı beklentisi nedeniylemi kesik yemiyor.

Keşke düşünelen gibi olsa.Diğer taraftan haftalardır kaptanlığa yakışmayan kötü oyunu ile  sahada hiçbir varlık göstermeyen  kaptan metin Yüksel’in artık kenarda durması gerektiğine inanıyorum. Her maç sonrası puanlar gidiyor ve zaman daralıyor. hayaller ve beklentiler bir türlü gerçekleşmiyor. O zaman yapılması gereken hocanın var olan mevcut oyuncular içersinde az veya hiç şans bulamayan oyuncuların içersinden alternatif olabilecek oyuncuları maçlara hazırlayıp şans vermesi büyük önem arz ediyor.

Şans verildiği maçlarda gayretli ve bir şeyler yapma çabası içersinde olan Fenerbahçe’den gelen genç oyuncu Gülhan Üreyen neden ilk 11’de değerlendirilmez. Genç Emir Özsoy neden haftalardır neden şans bulamaz hale geldi. Trabzon spor’dan gelen Cafer Tosun maç kadrosunda bile neden yoktu. Tecrübe ve yaşadığı başarılardan dolayı büyük ümitler bağladığımız teknik direktör Hasan Erkin Şimşir’in bu uyarılarımızı dikkate alması hepimizin yararına olduğunu düşünüyorum.

Bugün yaşanan kötü günlerin yaşanmasında en önemli rol oynayan maçlardan biri bence iki hafta önce sahamızda yenildiğimiz Niğde Anadolu maçıdır.Bu maçta kaybedilen 3 puanın bugün fazlası ile sıkıntısı yaşamamıza neden oluyor.Ardından yine yenebileceğimiz Ergene Velimeşe maçında uzatmanın son dakikasında attığımız golle 1 puanı kurtarmamız sonrasında dahada zora giren durumumuz Ankara Demir spor ile oynanan maçta tavan yapmış olması üzüntüleri ve endişenin hat safhaya ulaşmasına neden olan maç olarak görüyorum.

Evet rakip iyi bir takım.Gurupta bulunduğu yerde bunu gösteriyor.Ancak  rakip sahada gücünü yansıtan bir görüntüde oynamadı.İnegöl spor rakibin görüntüsüne  ve kaybetme endişesine kurban gitmiştkir.

Maçın 6 puanlık maç olduğunu,3 puan veya hiç olmazsa 1 puan almamız halinde bir umut ışığı yanacağını sahada mücadele eden oyuncuların hepsininde çok iyi bilmesi gerekirken,onlar sahada ne yaptılar  koca bir hiç.Her maçta olduğu gibi bulunan ibir iki pozisyonu kolayca harcayan,sonrada kolayca kalesinde gole veya goller gören bir İnegöl spor Ankara Demir spor karşısında da izledik. Kaleci’den tutun, orta sahada ve ilerde gol ümidi diye oynayan oyuncusuna kadar Kafaları başka yerde bedenleri sahada olan oyuncu topluluğu ile maçı kazanmak imkasızdı.

Nitekim Ankara Demir spor 73 ve 75 dakikalarda çok kolay iki gol atarak 3 puanı alıp Ankara’ya dönerken, İnegöl spor olarak kaderimizle baş başa kalınan bir durum devam etmiş oldu.

Ligin ikinci yarısında oynadığı 10 maçtan bir galibiyet alamayıp, sadece 4 puan toplayabilmiş olan İnegöl spor’un 28 maçta var olan 22 puan şu anda ligde kalması için kesinlikle yeterli değildir. Kazan kaynıyor. Allah göstermesin kazana giren İnegöl spor olursa Sıçaklığı hepinizi fazlası ile yakacağını kimse unutmasın.

Bu nedenle iş işten geçmeden, işin ciddiyetini ve önemini kavrayarak, önümdeki hafta Sancaktepe maçı ile başlayarak maç kazanarak, ligde kalınması için yeterli olmayan bu puanların mutlaka ama mutlaka artması gerekiyor.Bu takımı sizler buraya getirdiniz.Buradan çıkarıp ligde bırakmakta sizlerin görevi  olduğunu unutmamamız gerekir.Yeni bir sayfayı  Sancaktepe deplasmanında açmanız herkes için önemli bir kazanım olacaktır.Benden söylemesi.

SAYGILARIMLA



Bu yazı 5573 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

YAZARIN DİĞER YAZILARI

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
Henüz anket oluşturulmamış.
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI