gaziantep escort
Bugun...


Sadullah Organ

facebook-paylas
İYİ MÜCADELE VE SONUÇ GEREKLİ
Tarih: 28-01-2021 20:06:00 Güncelleme: 29-01-2021 13:13:00


Ligin ilk yarısını son 5 haftada aldığı önemli puanlar ile düşme hattının üzerinde 18 puanla noktalayan İnegöl spor’un ikinci yarının ilk maçında Zonguldak Kömür spor ile deplasmanda oynadığı maça farklı üst üste elde ettiği puan kazanımlarının getirdiği özgüven ile maça çıkmasına rağmen sahadan 2-1’lik yenilgi ile ayrılmış olması ile ilk yarıda olduğu gibi 2 yarıya da kötü bir başlangıç yapmış oldu.

Teknik direktör Cüneyt Biçer ile yolların ayrılmasının ardından önce geçici olarak takımın başına getirilen Özgür Şahin ardı ardına alınan başarılı sonuçların ardından atılan resmi imzaların ardından İnegöl spor’un teknik direktörü olarak görevini sürdürecek olması gelecekte nelerin yaşanacağını  hep birlikte görmüş olacağız.

Teknik direktör Özgür Şahin’in başarılı olması kendisi ve ekibi açısından olduğu kadar İnegöl spor’un geleceği açısından da önemli bir durum söz konusu.

Ligin ilk yarısının son haftalarında Hekimoğlu Trabzon karşısında alınan yenilginin ardından Özgür Şahin’in takımla birlikte çıktığı 5 maçta 11 puan toplaması ile 13 maçta toplanan 7 puanın çok daha üstüne çıkması bir anlamda bozuk olan puan durumunun iyileşmesine katkı sağlarken, düşme hattından sıyrılmış bir takım konumuna gelmek bir anlamda var olan kara bulutların dağılmasına yönelik adımlar atılmaya başlanmasının getirdiği olumlu hava çok şeyin değişmesini sağlamış oldu.

Ligin ilk yarısın 13 maçının hemen hemen tamamında sahada görmediğimiz mücadele ve kazanma isteğinin son 5 maçta futbolcularda görülmesi ile kolay kaybeden değil kazanan bir takım hüviyetine dönüşmesi ile başlayan yeni süreç önemli kazanımlar elde edilmesini sağlamış oldu. Sezon ilk 13 haftasında yaşanan kötü 7 puanlık kötü tablonun, son 5 maçtaki görülen başarı göstergesi kaybedilen puanları telafi etmese de morallerin düzelmesi ve gelecek umutları arttırmaya yönelik adımların atılmasında rol oynadı diyebilirim.

Özellikle oynadığımız rakipler Şanlı Urfa spor, Hacettepe spor ve Sancaktepe takımlarını yenmekle alınan 3 er puanları rakiplerimiz olması açısı şu anki yakalanan 18 puana ulaşılmasında önemli rol oynadığını düşünüyorum. Bu gelişmenin karşılığı olarak ta yönetim kurulu Özgür Şahin ve ekibine emanetçi gibi davranmayıp resmi imza attırmış olması bence kendilerine verilen değerin bu şekilde göstermiş oldular. Karşılığını vermekte Özgür şahin ve ekibine düşüyor. Evet bir gelişme var. Evet 13 maçta alınamayan puanlar 5 maçta ardı ardına alındı.

Her şey bittimi. tabiî ki bitmedi. Asıl zorlu dönem şimdi başlıyor. Özgür Şahin ve ekibi var oldukları süre içersinde takım içerde görülen özgüven ve futbolcuların kendi kimliklerini bulmaya yönelik attıkları adımların sonuca yansımaya başlaması tabiki sevindirici bir durumun devam etmesi gerekiyor. 18 maçta alınan sonuçlar ve 18 puan için söyleyebileceğim şey şu anda Sonbahar ile kış dönemi içersinde olduğumuzu gösterir. İlkbaharı görmek için 2 yarıda ilk yarıyı aratmayacak bir başarı hikayesinin yazılmasıdır.

18 maç sonrasında ilk yarıyı 18 puanla tamamlayan İnegöl spor’un gurupta rahat olmayan bir yerde olması içerde olsun dışarıda olsun,ilk yarıda yaşanan kötü durumun izlerini silmek için çıkış yakalama  zamanının geldiği  ikinci yarıda işin daha sıkı tutulması gerekmekte.Bu düşünceler altında İkinci yarının ilk maçı  için  gidilen   Zonguldak  Kömür spor deplasmanında alınan beklenmeyen yenilgi bir uyarı  niteliği taşımasıdır.

Zonguldak Devrek sahasında oynanan maçın öncesinde  İnegöl spor’un  1 puan gerisinde olan rakibi Zonguldak Kömür spor karşısında 42 dakikada yenik duruma düştükten sonra bu gole 70 dakikada cevap vermesi ile ortaya çıkan beraberliği koruyamayıp, 80 dakikada yenilen golle sahadan 2-1 yenilgi ile ayrılmanın  ne rüzgara nede saha şartlarına bağlamak doğru bir düşünce değildir. Tam belli bir çıkışın yakalandığı bir dönemde bu yenilgi tadımızı kaçırdığını söylemek istiyorum. Eğer rakibin konumundaki Zonguldak Kömür spor karşısında puan alamıyorsan,oynanacak olan  Birbirinden zorlu takımlar karşısında nasıl puan alınacağını merak ediyorum.

Önümüzdeki hafta arası sahamızda oynayacağımız Gümüşhane maçından sonra Sarıyer deplasmanı,ardından Manisa FK ile içerde,Sarıyer deplasman,Kocaeli spor içerde ve Afjet Afyon spor deplasman maçlar oynayacak olan İnegöl spor’u zorlu fikstür beklemekte.Bu nedenle işi şimdiden sıkmak gerekiyor.3 puanlı sistemde her şeyin bir anda değiştiği böylesine atmosferde düşme hattındaki sondan 3 takımla var olan 6 puanlık farka güvenmemek gerekiyor.

Geleçekte korkulu rüya görmemek için  İnegöl spor’un rakip kim olursa olsun, mücadelesini maçın son dakikasına  kadar bırakmayan bir düşüncenin hakim olması  beraberinde arzu edilen sonuçları getirecektir.Biz sizlere inanıyoruz sizde inanın.Başarın’ki hem sizler mutlu olun hemde bizler. Gümüşhane iç saha maçı ile başlayacak olan 6 maçlık serinin sonunda ışığın aydınlattığı bir dönemi yaşamak dileklerimle. 

 

SAYGILARIMLA



Bu yazı 3610 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

YAZARIN DİĞER YAZILARI

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
Henüz anket oluşturulmamış.
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI