gaziantep escort
Bugun...


Sadullah Organ

facebook-paylas
İNEGÖLSPOR TAT VERMİYOR
Tarih: 21-12-2023 06:37:00 Güncelleme: 21-12-2023 06:38:00


Ligin ilk yarısının son maçına gelinirken takımda istikrar sorunu bir türlü giderilmiş değil. Kendi sahadında oynadığı maçlarda işi idare eden bir görüntü sergileyen İnegölspor rakip kim olursa olsun deplasmanda oynadığı maçlardan istenilen sonuçlar ve puanların gelmemesi harcanan paralara göre karşılığını bulmuş değil, Buna örnek olarak Düşme hattına yakın bir yerde bulunan Denizli,Derince,Karaman, takımları karşısında alınan yenilgilerin yanı sıra son olarak iki kez öne geçilmesine rağmen Arnavutköy maçının berabere bitmesi sonucu yaşanan puan kayıplarına ilaveten içerde kaybedilen Iğdır maçı,yine içerde berabere biten Fethiye ve Amed maçları bugün hiçte mutlu olmadığımız bir tablo ile karşı karşıya kalmımızda önemli rol oynadığını söylemek istiyorum.
 
Hiçte küçümsenmeyeçek İnegölspor’a göre harcanan büyük rakamlarla kurulan takımın geride kalan 17 maçta 22 puan toplanmış olmasını kesinlikle yeterli bulmak mümkün değil. Ortada bir başarısızlık söz konusu. Şu ana kadar sıra oynanan maçlarda gurupta alt sıralarda yer alan takımlar karşısında kolay bir şekilde kaybedilen puanlar bugün en az playof sıralamasında yer almamızın önüne geçtiğini söyleyebilirim. Kimse sakatlıkların arkasına sığınıpta bugünkü olumsuz durum için mazeret üretmesin.Çok değil iki hafta önce şehir stadında önemli eksiklikler ile çıkılan Isparta maçında hem oyun olarak hemde sonuç olarak alkışladığımız İnegölspor’un bir hafta sonra deplasmanda son sıranın bir basamak üstünde olan Arnavutköy karşısında rahatlıkla kazanabileçek maçta avantaşlı skor yakalanmasına rağmen 3 puan yerine 1 puanla dönülmesinin birilerinin mazeret üretmeden anlatması gerekiyor.
 
İlk yarının son maçına gelinmiş gurupta düşme hattı ile playof hattının 7 puan gerdinde olan bir İnegölsporu görüyoruz. Osman Sevim başkanlığındaki yönetimin takımı playof takımları içersinde yer alma düşüncesi şu anki durumda tutmuş değil.Nedenleri içersinde Yanlış hoca ile başlangıç yapılması,değerinden çok fazla bir şekilde anlaşma yapılarak transfer edilen oyuncuların beklentilerin altında verim alma sıkıntısına ilaveten uzun süren sakatlıkların eklenmesi ilk yarının sıkıntılı geçmesine neden oldu. İnegölspor’un sportif olarak başarı noktasında geride kalması şehirde bir belirsizliğin yaşanmasına neden oldu. Takımın sportif anlamdaki durumu sadece gurupta orta yer almasını sağladı.
 
Asıl önemlisi ise yönetimin şu anda yaşadığı maddi sıkıntılar nedeniyle pekte alışık olmadığımız devre arasında olağanüstü kongreye gidilmesi kararının alınması var olan durumu ortaya koymakta. İlk kongere 30 Aralık günü yapılacak.Çoğunluk sağlanmassa 6 Ocakta tarihlerinde çoğunluk aranmazsızın yapılaçak olan kongrede umarım iyi şeyler çıkar.Tam aksi olursa işte o zaman herşey çok daha zorlu hale gelir.
 
Daha 1 yılını dahi doldurmamış olan Osman Sevim başkanlığındaki yönetim kurulunda yer alan isimlerden kimler kalacak kimler ayrılaçak.Taze güç olarak kimler yönetimde yer alacak.Önemli orandaki ödemelerin sezon sonuna kalmaması için nasıl bir yol izliyeçeğini kongre günü hep birlikte göreçeğiz.Ançak şunu söylebilirim İnegölspor’u zorlu bir ikinci yarı bekliyor.Devre aradında kimler gideçek kimler geleçeğini belirlenmesi açısında kongrenin başarı ile sonuçlanması gerekiyor. Şimdiden bu zor günleri yaşamamak için şehrin önemli ileri gelenleri bir şeyler yapmasıdır. Cumartesi günü Etimesgut Bld ile oynanaçak olan ilk yarının son maçının kazanılması devre arasına 25 puanla girilmesini sağlayacak.
 
 


Bu yazı 6176 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

YAZARIN DİĞER YAZILARI

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
Henüz anket oluşturulmamış.
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI