gaziantep escort
Bugun...


Sadullah Organ

facebook-paylas
TILSIM IĞDIR’DA BOZULDU
Tarih: 05-02-2024 11:27:00 Güncelleme: 05-02-2024 11:29:00


 İnegölspor adına yaşanan 6 maçlık yenilmezlik rüyası lider Iğdır deplasmanında bozuldu.                        

Bu önemli maç öncesinde lider Kastamonu ile hafta arası oynanan maçın zorlu geçmesi her iki takımın bulundukları konumlarını sürdürmek istemeleri temposu yüksek bir maç izlenmiş oldu .1-0 yenik duruma düşen İnegölspor uzatmanın son dakikasında Kadir ile bulduğu mükemmel golle rakibin 3 puan alabilme ümitlerini ortadan kaldırmış oldu.1 puandan fazla olan Kastamonu takımı karşısında alınan 1-1’lik beraberlik yenilmezlik serisinin 6 maça çıkmasını sağlarken, maçı izleyenler evlerine mutlu bir şekilde dönmüş oldu.                              

Lider olarak İnegöl’e gelen Kastamonu takımı liderliği bırakıp evine döndüğü maçta ortaya çıkan sonuçun sonrasında şehirde yarattığı playof gurubuna girebileceğimiz beklentilerini arttırmış oldu.                                                

Morallerin adeta tavan yaptığı bir ortamda yapılan Iğdır yolculuğu zamanında alınmayan uçak biletleri nedeniyle 18 saat süren maceralı yolculuğun sonrasında kalınacak otele ulaşılması bedesel bir yorgunluğun yaşanmasında etkili olduğunu düşünüyorum.               

Ermenistan ve Azarbeycan ülkelerine sınır komşusu olan Iğdır’da yaşanan dondurucu hava soğukluğunun yanı sıra Holding tarafından yönetilen Iğdır FK pahalı oyucu gurubu ile yakaladığı  liderliğini sürdürme adına maçın öncesinde favori gösterilmesi normal bir şey.                                                        

Tek umudumuz İnegölspor’un son haftalarda deplasmanda oynadığı maçlarda galip gelmese bile en az berabere maçları bitirmesi ile yenilmeden dönmüş bir takımın olması Iğdır’da böyle bir sonucun tekrarının yaşanabileceği beklentisi içerisinde olmak doğru bir düşünce.Ancak haftalardır bir türlü bitmeyen sakatlıklar tahlihsizliği  Okan,Mustafa Uğur,Samet ve Furkan’nın bu önemli maç öncesindede devam etmesi nedeniyle zorlu deplasmana götürülmemeleri zorunlu olarak yapılan kadro değişimi alınan skorun mutlaka  etkisi olduğuna inanıyorum.                               

Dondurucu havada oynanan maçta eksik oyunculara rağmen teknik direktör Bahaddin Güneş’in sahaya sürdüğü kadro güçlü rakip karşısında elinden geleni yaptıklarını söyleyebilirim.Ev sahibi Iğdır’ın saha ve takım farkı nedeniyle tüm avantajlarını kullanan taraf olmasına rağmen İnegölspor’un maçı  66 dakikasına kadar gol yemeden getirmesi mücadele anlamında iyi işler yaptığını gösteriyor. Maçın son çeyreğinin 66 ve 68 dakikalarda yenilen goller 1 puan alma hesapları bozulmuş oldu.                         

Kalan dakikalar skoru değiştirebilecek gol gelmeyince 6 maç sonra 2-0 lık yenilgi Iğdır’da yaşanmış oldu.                                            

Bu güne  kadar oynadığı 22 maç sonrasında 8 galibiyet,8 yenilgi ve 6 beraberlik sonrasında 30 puan ile gurupta 10 sırada yer alan İnegölspor’un şu anda bizden uzakta olan playof gurubunda yer alma umutlarına yakınlaşabilmemiz için yeni bir seriye ihtiyaç olduğu kesin.Ancak öncelikle sakat oyuncuların bir önce takıma dönmeleri ve kafaları karışık olan bir iki oyuncunun durumlarının bir an önce çözüme kavuşması gerekiyor.Ara transferde takıma katılan maliyetleri düşük eski ve yeni oyunculardan şu anda katkı anlamında çok şey beklenmesede alternatif oyuncu açığının kapanması açısından yararlı olacaklarına inanıyorum.                        

İnegölspor’un 6 maçlık yenilmezlik serisinin Iğdır’da bitmesine neden olan yenilgiyi unutup önümüzdeki maçlara bakamamız gereken yeni dönem Pazar günü oynanaçak olan Soma maçı ile başlayacak.Teknik direktör Bahaddin Güneş ilk yarıda Soma maçı ile başladığı görev sonrasında 21 puan toplayarak 25 puanla ile İnegölspor ilk yarıyı orta sıralarda tamamlamıştı. Şimdi rakip Soma yepyeni bir sayfa açma zamanı.Bu maçtan alınaçak galibiyet playof umutlarının devamını sağlayacak bir maç olarak görüyorum.Pazar günü şehir stadında Soma ile oynanacak maçta buluşalım.



Bu yazı 5284 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

YAZARIN DİĞER YAZILARI

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
Henüz anket oluşturulmamış.
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI