gaziantep escort
Bugun...


Sadullah Organ

facebook-paylas
DEPLASMAN SIKINTI VERİYOR
Tarih: 20-02-2024 11:53:00 Güncelleme: 20-02-2024 11:56:00


İnegölspor’un deplasman karnesinin kötü olması sıkıntı veriyor. Hal böyle olunca üst sıralardaki takımlar ile aradaki puan farkının kapanmamasına neden olurken,playof gurubunda yer alma hayalleri bir başka bahara kalmak üzere.                                                               

İlk yarıda kazanılan Düzce maçının dışında bugüne kadar oynanan deplasman maçlarında 3 puanı bir arada göremeyen İnegölspor’un güven vermeyen bu görüntüsü ister istemez karamsarlık yaratıyor.Düşme hattında bulunan Derince,Denizli,Arnavutköy takımlarını karşısında alınmış 2 mağlubiyet ve bir beraberlik sonrasında kaybedilen kritik puanlar fazla söze gerek bırakmıyor.

Diğer maçlarda alınmış 7 mağlubiyet ve 5 beraberliğin hesabı yukarda yazmış olduğum 3 maça dahil değil.Eğer şu anda düşme hattının uzağındaysak iç sahada oynadığımız maçlardan topladığımız puanlara dua etmemiz gerekiyor.Çok değil bugüne kadar oynanan Düzce maçı ile birlikte  3 deplasman maçı daha kazanılmış olsaydı playof gurubunda yer alma şansımız oldukca fazla olaçaktı.                                                            

Son olarak deplasmanda oynanan maçta  Menemen karşısında  alınan 3-1’lik yenilgi kesinlikle beni şaşırtmadı. Nedeni ise bugüne kadar takımın deplasman maçlarında aldığı başarısız sonuçlara bakarak söylüyorum.Ben maçı izlemediğim için maçla ilgili değerlendirme yapmak istemiyorum.Gazeteci arkadaşım Metin Aydın ile yaptığım telefon görüşmemde,takımın kötü bir oyun segilediğini,skor 3’ten fazla olmaması bizim adımıza şanstı demesi İnegölspor’un nasıl bir mücadele sergilediğini ortaya koyuyor.Bu arada takımlarını desteklemek için  Menemen’e giden taraftarların alınan kötü skordan dolayı sosyal medya üzerinden duydukları rahatsızlık Metin Aydın’nın açıklamasını teyid ettiğini gösteriyor.              

Menemen spor karşısında alınan yenilgi sonrasında  mağlubiyet sayısının galibiyet sayısı ile eşitlenmesi biz neden playof gurubundaki takımlara neden yaklaşamıyoruz sorusunun cevabı olduğunu söylemek istiyorum.             

Beni en çok rahatsız eden şey koca sezonun hedefsiz olarak boşa gidecek olmasıdır.Pahalı yapılmış transferleri karşılığı alınmaması Milyon liraların ucup gitmiş olması sezon sonunda ortaya çıkacak olan önemli borc yükünün önemli bir sorun olaçağı kesin.                                                    

Şimdi  önümüzdeki  yılda yaşanacak kongre ve sonrasını sezon sonuna  bırakmak en doğrusu.Şu anda ligi sağlıklı bitirebilmek için kalan 12 maçı düşünülmesi gerekiyor.İnegölspor yönetim kurulunun.teknik heyet ve futbolcuların üzerine düşeni yapmaları gerekiyor.Şu ana kadar İnegölspor’un oynadığı 24 maç sonrasında 9 galibiyet,9 mağlubiyet,6 beraberlik sonradında 33 puanla gurupta 10 sırada yer alması kalan maçları her yönü ile önemsememiz gerekiyor.

Bu nedenle Denizlispor ile hafta sonunda oynayaçağımız maçla birlikte yeni  bir sayfa açmanın zamanının geldiğini düşünüyorum.Şu anda gurupta 6.sırada bulunan İskenderunpor ile aramızdaki bulunan 9 puanlık farkın kapanıp kapanmayacağını kalan 12 maçta görmüş olaçağız. Önemli olan takımın sahada neler yapabileceğidir.Umarım Denizli maçı yeni bir dönemin başlangıcı olur,Heyecan’nın devam etmesi için başarı gerekiyor.Benden söylemesi.Pazar günü şehir stadında buluşalım.



Bu yazı 5124 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

YAZARIN DİĞER YAZILARI

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
Henüz anket oluşturulmamış.
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI