gaziantep escort
Bugun...


Sadullah Organ

facebook-paylas
BU GİDİŞLE NEREYE...(?)
Tarih: 29-10-2020 16:47:00 Güncelleme: 30-10-2020 11:08:00


İnegöl spor telafisi çok daha zorlaşacak bir duruma gittiğini görmek büyük üzüntü veriyor. Alınan başarısız sonuçların ardından gidilen teknik direktör değişimi ile göreve gelen Cüneyt Biçer yönetiminde çıkılan Kocaelispor ve Afjet Afyon spor maçlarında ne sergilenen futbol nede sonuç gelecekte daha iyi olacağımız beklentilerin önüne geçmekte.

İlk galibiyetimizi almak için çıkılan Afjet Afyon spor karşısında maçın ilk yarısında iki gol yiyip tam bir hayal kırıklığı ile soyunma odasına giden İnegöl spor’un ikinci yarıda 47 ve 57 dakikalarda bulunan iki gol sadece beraberliği getirirken, kalan uzun sürede maçı kazandıracak gol gelmeyince galibiyet hasreti 7 maça çıkmış oldu. İnegöl spor bu beraberlikle düşme hattında kalmaya devam ederken, Şu ana kadar toplanan 3 puanın İnegöl spor açısından sıkıntılı dönemin devam ettiğini göstermekte.

İnegöl spor adına dönüm maçı olarak nitelendiren   Afjet Afyon spor karşısındaki mücadelenin iki farklı görüntüde oynanması,sahadan tek puanla ayrılmamıza neden oldu.6 maç oynamışsın bir galibiyet dahi alamamışsın.Rakibin 5 puanı var.Maçı kazanıp,hem  rakibini yakalayacaktın,hemde geleceğe daha olumlu bakabileceğin maçın tartışılmayacak derecede önemi ortada iken yapılması gereken tek şey,Teknik direktörü Cüneyt Biçer eldeki mevcut kadrodan iyi durumda olanlara formayı  verip,sahada rakibini yenmenin planlarını doğru bir şekilde yapılmış bir mücadele ortaya konulması gerekiyordu. 2-2 nasıl 4 ediyorsa,İnegöl spor mutlaka Afjet Afyon spor’u yenmesi gerekiyordu.

Maçın kazanılacağı umutların var olduğu bir ortamda başlayan mücadelenin daha ilk dakikalarından görülmeye başlanan hayal kırıklığı yaratan oyundan istifade eden Afjet Afyon spor daha 7 dakikada öne gecen golü bulması ile maçın gidişatı erken bir şekilde değişmiş oldu.Zaten moral olarak 0 olan İnegöl spor’lu futbolcular yenik duruma düştükten sonra adeta çuvalladılar.

Rakip alana gitmekte zorlanmalar,rakibin geliştirdiği ataklarda yaşanan çaresizlikler,maçın sonucunu değiştirmek için yeterli olmadı.Attığın erken golün getirdiği moralle ikinci golü atmakta zorlanmayan Afjet Afyon spor 37 dakikada bulduğu golle soyunma odasına hiçte beklenmeyen bir skorla  giderken,İnegöl spor’da ise kolay bir şekilde rakip tarafından atılan iki golün etkisini üzerinde fazlası ile hissederek soyunma odasına gitti.

İlk yarıda kalesinde gördüğü 2-0’lık yenilgi ile 2 yarıya başlayan İnegöl spor ilk yarıya göre daha farklı bir mücadele ortaya koyunca,önemli bir skor avantajını elinde bulunduran Afjet Afyon spor’un rahatı kaçmış oldu.Bu yarıya başlarken, teknik direktör Cüneyt Biçer,sahada kaldıkları 45 dakikada yeterli mücadeleyi sergileyemeyen Selimcan Temel ve Erdem Seçkin’i  oyundan alınıp,yerlerine Emir Özsoy ve Denis Taşkesen hamlesi ile takımdaki görüntünün değişmesine neden oldu.

47.dakikada sahanın en iyilerinden olan Ali Aydemir farkı 1 indiren golü atınca bir anda herşey değişmiş oldu.Afjet Afyon spor skoru koruma adına kendi yarı alanına çekilmesine rağmen,57 dakikda yine Ali Aydemir kendi gayreti ve inatçılığı ile güzel bir gol atarak durumu 2-2’ye getirmiş oldu. Var olan zaman yeterliliği 3 golü atarak, sahadan galip ayrılacağımız beklentisini arttırmış oldu.

Biz böyle bir umut içerisinde olurken sahadaki oyuncular 65 dakikadan sonra oyundan düşmeleri, iki gol atan Ali Aydemir’in yorulması, maçın yeniden ilk yarıdaki görüntüye dönülmesine neden oldu. Sahanın kötü forveti Abdülkadir Kuzey 67 dakida oyundan alınıp,gol ümidi diye oyuna alınan Ahmet Hakan Şahin’nin kötü oyunu eklenince gol atmak mücizelere bağlı idi.

O mücize gerçekleşmedi.Maçın 90  dakikasının ardından  haftalardır süre gelen ve Afjet Afyon spor maçında da sürmekte olan görüntüde futbolcuların  ne kadar sahada var olduklarının yanı sıra ne yaptıklarını sorgulamaları gerekiyor.Afjet Afyon spor İnegöl spor’dan daha iyi bir takımı kesinlikle değil.O zaman yanlış giden bir şeyler var.Defans kötü,orta alan işlemiyor,forvet hattında gol beklediklerimiz Ahmet Hakan,Abdülkadir,beklentilerin çok altında olunca, Dahası’ da takım olmamış olan İnegöl spor’un bugünkü var olan 7 maçta alınmış olan 3 puanın rezilliğini yaşamak zorunda kalmış oluyoruz.

Yazıktır günahtır.

Bu işkenceyi bu şehre yaşatmaya hakkınız olmadığını düşünüyorum.İnegöl spor forması bu kadar ucuz değil.İnegöl spor’a  son yılların en başarısız  tarihi  dönemi  yaşatan oyuncularımızın,teknik ekibin bir an önce  kendisine gelmesi gerekmektedir.Aldıklarınızı helal ettirmek için,kalan maçları çıkın aslanlar gibi mücadele edin.

Hem İnegölspor’a hemde kendinize hatıralarda yer alacakbir başarıyı yaşatın ve yaşayın

SAYGILARIMLA



Bu yazı 3101 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

YAZARIN DİĞER YAZILARI

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
Henüz anket oluşturulmamış.
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI