gaziantep escort
Bugun...


Sadullah Organ

facebook-paylas
NİHAYET HAFTALAR SONRA KAZANDIK...
Tarih: 28-12-2020 14:03:00 Güncelleme: 30-12-2020 12:16:00


İnegöl spor Ergene Velimeşe maçında alınan galibiyetin ardından, geçen 4 maçının  kaybedilmesi ile düşme hattına kadar gerileyen taraf  olmasının getirdiği kötü olumsuz tablonun vermiş olduğu rahatsızlığın  yaşandığı bir dönemde gidilen Şanlı Urfa deplasmanında zor anlar yaşanmasına rağmen sahadan 5-4’lük bir galibiyetle dönülmesi ile gelecek  umutların  tazelenmesine katkı sağlayan maç olarak geride kaldı.

İnegöl spor Geçtiğimiz Cumartesi günü Gap Arena stadında oynanan Şanlı Urfa spor maçının kazanılması ile puanını 10 çıkartarak düşme hattının bir basamak üstüne çıkmış olmasını Uşak maçı öncesinde moral kazandırırken, derin bir oh çekilmiş oldu. İnegöl spor şampiyon adayı veya playof mücadelesi eden bir takımı yenmediğini gurupta 2 puanla son sırada olan Şanlı Urfa spor’u  5-4 yendi şeklinde  maçı hafife almak doğru bir düşünce değildir.

Herşey bir tarafa kritik dönemden geçtiğimiz şu dönemde alınan galibiyetin değerinin çok fazla olduğunu söylemek istiyorum. Şanlı Urfa galibiyetinin önemli bir tarafı daha Hacettepe ve Gümüşhane spor’un maçlarını kaybettikleri haftada kazanılmış olan 3 puanın değerini arttırmıştır.   

Her dakikası büyük bir heyecan içersinde geçen Gap Arena stadındaki maçı izleyenler kadar bizlerde burada dakika dakika takip ettik.5 dakikada Denis ile gelen erken golden sonra moral bulan İnegöl spor’lu futbolcular farkı arttırma adına geliştirdiği ataklarda yine Denis penaltından 2 golü atması ile ortaya çıkan 2 farkı skorun ardından bu kez sahneye çıkan Erdem 3 golü atarak maça faklı bir boyut getirmiş oldu.

3-0’lık skorun ardından işlerin birden bire değişmesi hepimizi korkutmadı değil. Nitekim farklı skorun ortaya çıkmasının ardından Şanlı Urfa spor pes etmeyen mücadelesi sonrasında,26 dakikada Tarık,34 ve 54 dakikada Emre ile bulunan goller ile maçın 3-3 gelmesinde geçmiş  maçlarda olduğu gibi bu maçta da yaşanması kolay yenilen goller farkın kapanması,rakibin maça ortak olması yinemi puan kaybı yaşanacağı  endişesinin yaşanmasına neden olan maçın son yarım saati herkese gerilimli anlar yaşattığını söyleyebilirim.

Kalite olarak daha iyi konumda olan İnegöl spor’lu futbolcular maça diğer maçlara göre daha istekli ve kazanma adına daha fazla mücadele etmeleri sonrasında 75 dakikada Ali ve 83 dakikada Fatih ile bulunan goller ile maçın 5-3’e gelmesi önemli bir skor avantajının yeniden elde edilmesini sağlamış oldu.84 dakikada ev sahibi takım Gökdeniz ile bulduğu golle farkı bire indirmesi kalan dakikaların heyecanlı anların yaşanmasına neden olduğu karşılaşmanın sonunda sahadan 5-4 üstün ayrılan taraf İnegöl spor aldığı 3 puanla uzun zamandır beklediği mutlu bir skorun sevinci ile evine dönmüş oldu.Her iki takımın ortaya koydukları mücadeleden dolayı alkışlamamız gerekiyor.İnegöl spor 3 puandan çok daha fazlasını aldığı maç umarım yeni bir dönemin başlangıcı olur.

Şanlı Urfa galibiyeti ile düşme hattının bir basamak üstüne çıkan İnegöl spor’un Çarşamba günü kendi sahasında gurubun önemli takımlarından Uşak spor ile oynayacağı maç şimdiden büyük bir önem taşımayan maç olarak karşımızda duruyor.Her puanın İnegöl spor adına öneminin fazla olduğu şu dönemde İnegöl spor adına hesapların tutması açısından rakibin kim olduğuna bakmadan  Uşak spor karşısında sergilenecek olan başarı futbol istenilen sonucun alınmasında rol oynayacaktır.

Kimsenin yenilmez olduğu futbolda İnegöl spor’lu futbolcular Şanlı Urfa’da elde ettikleri  galibiyetin  değerini daha artması için ellerinden geleni sahaya yansıtarak maçı yenilgisiz bitirmeleri anlam olarak çok fazla değer katacaktır.Rakibin durumuna bakmadan özgüveninizi sahaya yansıtarak, aslanlar gibi mücadele edin.Kötü oyuncular olmadığınızı ortaya koyun,Hem siz kazanın Hemde tüm şehre  mutlu bir gün yaşatın.

Saygılarımla



Bu yazı 3342 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

YAZARIN DİĞER YAZILARI

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
Henüz anket oluşturulmamış.
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI