gaziantep escort
Bugun...


Sadullah Organ

facebook-paylas
KAFKASSPOR’UN ZİRVE İNADI
Tarih: 06-12-2023 11:15:00 Güncelleme: 06-12-2023 11:17:00


İlk kez katıldığı profesyonel ligde mücadele etmeye başlayan şehrimizin  TFF 3 ligdeki temsilcisi  İnegöl Kafkasspor sanki yıllardır bu arenada mücadele ediyormuş gibi görüntü veriyor. Celal Ter başkanlığındaki yönetim kurulu, ile birlikte camianın bütünleşmesi, türbinlerde takımın en önemli destekçisi olan kamikaze taraftar gurubunun sahaya yansıyan enerjisine karşılık vermeye çalışan futbolcu topluluğu zirve yarışına ortak olan bir Kafkasspor izleniyor. İlk yarının bitimine 2 maç kala,  oynadığı 13 maç sonrasında gurupta 20 puanla averajla 5.Sırada bulunan İnegöl Kafkaspor bu yarıda kalan 2 maçı kazanması halinde 26 puanla ilk yarıyı zirve yarışı yapan takımlar arasında tamamlaması söz konusu.  
Bal liginde şampiyon olarak 3 lige çıkan Kafkasspor’un ilk teknik direktörü olan Murat Endes ile profesyonel  ligde de devam eden birliktelik karşılıklı olarak teşekkür edilerek yaşanan ayrılığın ardından başarılı  teknik direktör Yavuz İncedal ile  anlaşma sağlanmış olması Celal Ter başkanlığındaki yönetim kurulu başarılı olma adına önemli bir adım atmış oldu.

Türkiye’de çalıştırdığı takımlarda şampiyonluk ve başarılı olmuş bir isim olan teknik direktör Yavuz İncedal’ın  ile başlayan yeni dönemin  getirdiği farklılık beraberinde önemli bir çıkışın içersine girilmesini sağladı.


 3 lig 1 guruptaki mücadelesinde bu güne kadar oynadığı 13 maçta 6 galibiyet,2 beraberlik ve 4 yenilgi alan Kafkasspor 20 puanla averajla gurupta 20 puanla 5 sırada yen alarak 10 takımı altına almış durumda. Playof gurubunda yer alma kararlılığını ikinci yarıda da sürdürme düşüncesinde olan Kafkasspor bu gidişle bu hedefine ulaşmak için mücadelesine devam edeceğinin izlenimi veriyor.


Son 3 maçta 7 puan toplama başarısı gösteren Kafkasspor kendini gurupta ilk 5 arasına sokmuş oldu.  Küçük Çekmece Sinopspor karşısında alınan 1-0’lık galibiyetin ardından, deplasmanda Artvin Hopaspor ile golsüz berabere kalarak, önemli 1 puanla dönülmesinin ardından yakalanan başarılı süreç geçtiğimiz Cumartesi günü şehir stadında oynanan maçta Malatya Erguvanspor karşısında oynanan zorlu maçta da devam etmiş oldu. Bu maçın ilk yarısında Erguvanspor’un daha iyi olan taraf olması ve ilk yarıyı 1-0 yenik kapatan Kafkasspor’un soyunma odasında kabul edilemez oyunun 2 yarıda değişmesi için teknik direktör Yavuz İncedal gereken uyarıları oyunculara yapmış olacak ki bu yarıda bambaşka bir Kafkasspor sahada olunca önce beraberlik sonrada galibiyet golleri geldi.

46 dakikada Yıldıray Koçal’ın attığı gol maçın gidişatına önemli etkisi oldu.  Gelen beraberlik golü ardından takımda kazanma arzusunu arttırmış oldu. Kafkasspor 70 dakikada Abdülkadir Akyıldız ile galibiyet golünü bulması ile coşku adeta tavan yapmış oldu. Maçın 2-1 Kafkasspor’un galibiyeti ile bitmiş olması bence hak edilmiş bir sonuç olarak görüyorum.


İlk yarının son iki maçına girildiği şu dönemde Kafkasspor bu hafta sonu gurupta 6 puanla son sırada bulunan Tarsus İdmanyurdu ile deplasmanda karşılaşacak. Bu maçtan alınacak galibiyetin getireceği önemli avantaj ile içerde oynanacak olan Mardin 1969 spor maçının önemi çok daha fazla olacaktır. Alınacak galibiyetle puanın 26’ya çıkması zirvede kendine yer bulan Kafkasspor’un playof şansını devam ettirmesi açısından büyük önem taşımakta. Devre arasında yapılacak birkaç takviye ile daha da güçlenmiş bir takım yapısı ile ligin ikinci yarısına hedefini ilk 5 içersinde devam ettiren bir Kafkasspor izleneceğini umut ediyorum. Başarı dileklerimle.



Bu yazı 6718 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

YAZARIN DİĞER YAZILARI

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
Henüz anket oluşturulmamış.
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI