gaziantep escort
Bugun...


Sadullah Organ

facebook-paylas
NE OLACAK İNEGÖLSPOR’UN HALİ
Tarih: 30-04-2024 15:22:00 Güncelleme: 30-04-2024 15:25:00


Sezona  1 lige çıkma hayali ile başlangıç yapan inegölspor,hiçbir hedefine ulaşamamış bir şekilde sezona bir maç sonra nokta koyacak İnegölspor’un Cumartesi günü  Etimesgut belediyespor ile deplasmanda oynamayacağı  maçın ardından Mayıs ayı içersinde kongre heyecanı yaşanacak. İnegölspor’un olağan kongresi öncesinde herkesi tedirgin eden 35 ile 40 milyon arasındaki borç yükü gerçektende “Ne olacak İnegölspor’un hali” dedirten bir durum söz konusu. Olağanüsüt kongre sonrasında göreve gelen ve 1 yılını tamamlamış olacak olan başkan Osman Sevim ve yönetim kurulu nasıl bir tutum sergileyecekler, bu kadar önemli borc yükü karşısında İnegölspor’a kimler talip olacak sorusunun cevabını bu ay içersinde alacağımıza inanıyorum.
Osman Sevim başkanlığındaki yönetimin olağan üstü kongre ile göreve gelmesinin ardından umutla başlayan süreç hep sıkıntılı geçti.

Yetersiz teknik direktör ile yapılan anlaşma sonramsında ismi ile sahadaki verimi bir birine uymayan pahalı transferler ile kurulan takımın   lige kötü  başlangıç yapması konulan hedeflerin gerçeklememesinde önemli rol oynadığını söyleyebilirim. Geçtiğimiz sezon takımı ligde bırakan teknik direktör Bahaddin Güneş ile yeniden anlaşma sağlanması ile başlayan yeni süreçte özellikle kendi sahasında kazanmayı alışkanlık haline getiren bir İnegölspor’u izlememizi sağlaması ile başlayan yükseliş, deplasman maçlarında tekrarlanmaması İnegölspor’u gurupta sadece orta sıralarda tutmaya yetti. Şampiyonluk olmasa da İnegölspor play-oof oynama şansını yakalaması söz konusu olabilirdi. Dediğim gibi koskoca sezonda deplasmanda sadece Düzce ve Uşak maçları dışında  başarısız sonuçlar alınması,bazı şeyler iyi giderken, iç sahada düşmeme mücadelesi yapan takımlardan Düzcespor’a 3 puan, Derince belediyeye 2 puan verilmesi yeşeren play-oof umutlarını tüketmiş oldu.
Sadece deplasmanda veya iç sahada kaybedilen puanları bugünkü gelinen duruma bağlamamak gerekiyor. Yönetimin parasal olarak yaşadığı sıkıntıyı da eklememiz gerekiyor. Batuhan’ın devre arasında kadro dışı kalması sonrasında TFF’ye alacakları için başvurması ile alışık olmadığımız duruma ilaveten teknik direktör Bahaddin Güneş’in parasını alamadığı gerekçesi ile İnegölspor’u TFF’ye vermesi sonrasında görevi bırakması 2 sezon süren birliktelik sona ermiş oldu. Tabi İnegölspor’u federasyona veren bu iki simle kalmadı. Devamında Tuğbey Akgün, Ferhat Görgülü,Yusuf Talum isimleri takip etti. Alacakları olupta federasyona vermeyen oyuncuların durumları maçlar bittikten sonra nasıl çözülecek bende bilmiyorum.

Alacak olanlar sadece teknik direktör ve futbolcular ile sınırlı değil. Tesislerde çalışanların  3 er aylık maaşları,alt yapı hocalarının 5 aya gelen maaşlarını da eklersek maddi sorun baş ağrıtacak gibi  karşımızda duruyor.Başkan Osman Sevim önemli paralar kulübe verdiğini ve önemli sayılabilecek bir alacağı olduğu söyleniyor.Alacakları olduğu söylenen bazı yöneticileri de  eklersek   35 ile 40 milyon arasında bir borç yükü ile İnegölspor’un karşı karşıya olduğunu söylemek istiyorum.Bugüne kadar en yüksek borç yükünün önemli bir sorun oluşturacağını düşünüyorum.Başkan Osman Sevim’in 1 yıllık yönetim çalışmasını ve gelecekle ilgili ne düşündüğünü basın toplantısı düzenleyerek kamuoyunu aydınlatması gerekiyor.



Bu yazı 4370 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

YAZARIN DİĞER YAZILARI

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
Henüz anket oluşturulmamış.
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI