gaziantep escort
Bugun...


Sadullah Organ

facebook-paylas
İnegöl spor kazanmakta zorlanıyor..!
Tarih: 27-09-2020 16:35:00 Güncelleme: 28-09-2020 09:50:00


Sezonun ikinci hafta maçında deplasmanda Gümüşhane spor’un konuğu olan İnegöl spor rahat kazanabileceği maçta bulduğu net pozisyonları cömertçe harcamanın cezasını 90 dakikada kalesinde gördüğü golle ödeyerek puansız İnegöl’e dönmüş oldu.

Bir hafta öncesinde kendi sahasında Zonguldak kömür aş ile oynadığı maçta bulduğu net gol pozisyonları sonuca yansıtamayan İnegöl spor bu maçtan golsüz berabere ayrılarak   lige 3 puan yerine 1 puanla başlayan taraf olmuştu.Her zaman söylenir ilkler farklı olur diye,İnegöl spor’da ilk maçında  Zonguldak kömür karşısında  yaşamış olduğu puan kaybını ilk maçın heyecanına  ve takımın henüz hazır olmadığına bağlamıştık.

Gurupta  1 puan değil 3 puan alabileceğimiz  takımlar olarak gördüğümüz Gümüşhane maçından istediğimizi alacağımız umudu hepimizde vardı.Bu düşünce ile tam kadro olarak gidilen maçta kazanan tarafın ev sahibi takım Gümüşhane spor’un olması hepimizi  şaşırtmadı değil.

Maddi İmkanlar olarak, kadro olarak, Gümüşhane spor’dan  daha iyi olanaklara sahip olan İnegöl spor’un bu maç kesin favorisi gösterilmesi  doğru bir düşünce idi.Ancak mesele sahadaki  mücadelede sergilenecek futbol ve alınacak sonuç önemli idi.

Gümüşhane Yenişehir stadında oynanan maçta  Pandemi  nedeniyle seyircinin türbinlerde olmaması avantajların her iki takım için ortadan ortadan kalkmasına neden olan maçta  sahadaki futbolcuların yapacağı mücadele skora kesin etki edeceği bir durumun yaşandığı maçta ev sahibi takım Gümüşhane spor ve İnegöl spor  birbirine üstünlük sağlayacak oyun temposuna ulaşmadan  ilk yarıyı tamamlamalarının ardından ikinci yarıda Gümüşhane spor daha çok defansif futbol oynayan taraf olurken,İnegöl spor ise beraberliği bozacak kontratak oyunu rakibe kabul ettirmek için sahada mücadele eden taraf olması karşısında Ahmet Hakan Şahin  ve Abdülkadir Kuzey ikilisinin  gol  yollarında skoru değiştirecek oyunlarına diğer oyuncularında  vereceği katkı ile  maçın kazanılacağı beklentisini arttırmış olmasına rağmen,maçın içersinde  bu düşünce gerçekleşmemiş olması Gümüşhane spor’un işine yaramış oldu.

Metin Yüksel,Ali Aydemir,Ahmet Hakan Şahin ve Abdülkadir Kuzey ile bulunan son derece önemli gol pozisyonlardan birinin dahi rakip takım filelere gitmemesine beceriksizlikmi yoksa şansızlık mı inanın ne diyeceğimi bilemiyorum.Hele ekrandan birkaç kez izlediğim Abdülkadir’in kaçırdığı bir pozisyon varki kale dibinde bomboş durumda kaleye gönderemediği  pozisyon gerçektende bu gol nasıl kaçar dedirten cinstendi.Abdülkadir efendi sen bu golü atamasan seninle ilgili düşünceler tabiî ki daha ikinci haftada farklı olur.

Eğer sen bu bulduklarından birini rakip takım filelerine gönderemesen,sahada adeta maçı golsuz berabere bitirmek için mücadele eden Gümüşhane spor’u uyandırsan işler farklı yöne dönmüş olur.Maçın 90+1 dakikasına kadar bir net pozisyonu dahi bulunmayan Gümüşhane spor ,İnegöl spor defansının ve kalecinin katkısı ile beklemediği bir anda beklemediği golle maçı 1-0 kazanan taraf olurken,İnegöl spor’a önemli bir futbol dersi vermiş oldu.

Demekki fovari olmak yetmiyormuş.Sahada işi bitirmek gerekiyormuş.Sen bitiremesen rakip bitirir seni puansız gönderir.Böylece İnegöl spor geride kalan iki maçta ilk yenilgisini Gümüşhane deplasmanında alırken,yapılan hesaplarda tutmamış oldu.

Evet ligin henüz başı. Takım henüz daha hazır değil. Formunu daha bulamayan oyuncular var. Bunlar hepsi doğru. Benim sıkıldığım şey iyi oynuyoruz ama gol atamıyoruz. Bunları artık bir kenara bırakma zamanı geldi. İnegöl spor’un artık maç kazanma zamanı geldi.3 sezon  önce 12 maç kalıp giden ve Kani Ademoğlu başkanlığındaki yönetim tarafından tekrar  İnegöl spor  teknik direktör olarak göreve getirilen  Osman Özdemir’in burada daha uzun süre  kalmak istiyorsa,iyi oyuncuların olduğunu düşündüğüm bu takım içersinden hazır olan ve iş yapacak  doğru 11’leri   sahaya sürerek,beklenen sonuçların alınması zamanının geldiğini düşünüyorum. Umarım bu hafta sonu kendi sahamızda oynayacağımız Sarıyer spor karşısında alınacak galibiyet yeni bir dönemin başlangıcı olur.

Umutla güzel günlerin  gelmesini bekliyoruz.

SAYGILARIMLA

 



Bu yazı 2854 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

YAZARIN DİĞER YAZILARI

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
Henüz anket oluşturulmamış.
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI