gaziantep escort
Bugun...


Sadullah Organ

facebook-paylas
PLAYOF HAYALLERİ ERKEN BİTTİ
Tarih: 07-03-2024 16:59:00 Güncelleme: 07-03-2024 17:23:00


 İnegölspor sahasında düşme hattına yakın bir yerde bulunan Düzcespor’a yenilerek azda olsa devam eden playof gurubunda kalma ümitlerini bitirmiş oldu.                   

Düzce maçına gelinceye kadar rakip kim olursa olsun başarılı sonuçlara imza atan İnegölspor hepimizi şaşırtan oyunla sahadan 3-1 gibi çarpıcı sonuçla yenilmesi herkese soğuk bir duş etkisi  yaşatmış oldu. Hani şampiyonluk afayı veya bizden daha güçlü bir takıma yenilirsin o zaman söylenecek fazla bir şey olmaz.Ama gelin görünki İlk yarıda kendi evinde muhtiş bir mücadele ile yendiğin Düzce takımı yönetimsel olarak zor günler geçirmenin olumsuzlukları sezon başından bugüne yaşaması nedeniyle düşmemek için mücadele veren bir takım.                                         

27 puanla düşme hattının bi basamak üzerinde olan bir takım olarak İnegöl’e gelen Düzcespor’un galibiyetine kesinlikle gölge düşürmek gibi bir niyetimin olmadığını söylemek istiyorum.İnegölspor’dan daha iyi oynadılar ve kendileri için çok değerli 3 puanı alarak evlerine döndüler.Kendilerini alkışlıyorum. Ancak İnegölspor’un almış olduğu yenilgiyi kabullenmem mümkün değil.Maçın öncesinde kesin İnegölspor’un kazanaçağını düşünmekteydik.Ama hayal kırıklığı yaratan maçın daha 11 dakikasında yenilen gol sanki kötü biteçek maçın habercisi oldu.Erken gelen golde defansın hatası ile gelmiş olması rakibe güven verirken,İnegölspor’lu futbolcuları şoke etmiş oldu.

33 dakikada Nadir Çiftçi ile gelen gol sadece devre arasına berabere girmemizi sağladı.İkinci yarı ilk yarıdan farksız bir oyun anlayışı ile başlaması  takımın kazanmaktan uzak görüntüsü  Düzcespor’un ekmeğine yağ sürülmüş oldu. Takımın her hattında kopuklular olması forvet hattında gol ataçak oyuncunun olmaması zaman zaman gelişen ataklar boşa gitmiş oldu.48 ve 71 dakikalarda yeniden kolay goller ortaya şok eden 3-1 lik yenilginin çıkmasına neden oldu.Beni en çok üzen şey klan haftalara götürebileçeğimiz  playof umutlarını bu maçla birlikte bitirmiş olduk.                                             

Düzce karşısında mücadele eden takım içersinde gerek 11 de oynayan ,gerekse daha sonra oyuna girenlerin tamamının bizlere yaşatmış oldukları yenilgiden daha çok verdikleri mücadeleden dolayı sitemlerimi gönderiyorum.Yazık çok yazık.Teknik direktör Bahaddin Güneş’te alınan mağlubiyette sorumlu olduğunu belirtmek istiyorum.                                   

Bundan sonra kalan 9 maçın formalite maçları olarak oynanaçağı  Düzce iç saha yenilgisi sonradında netlik kazanmış oldu.Geride kalan sezonlar gibi bu sezonda boşa geçmiş olaçak. Olan uçup giden milyonlara olaçak,1 lige uzaktan bakan bir İnegölspor’u izlemeye devam edeçeğiz. Söylenecek çok şey var ama şimdi zamanı değil.Oynanmamış 9 maç daha var.Neler olaçağını hep birlikte görmüş olaçağız. Pazar günü Aksaray ile oynayaçağımız  deplasman maçında iyi futbol sonradında alınaçak galibiyet ligde rahat bir şekilde yol yürümemizi sağlayaçaktır. Çıkın kazanın kırdığınız kalpleri tamir edin.



Bu yazı 5119 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

YAZARIN DİĞER YAZILARI

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
Henüz anket oluşturulmamış.
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI