gaziantep escort
Bugun...


Sadullah Organ

facebook-paylas
YETER ARTIK...(!)
Tarih: 04-12-2020 14:06:00 Güncelleme: 04-12-2020 19:10:00


 İnegöl spor sevenlerini kahır etmeye devam ediyor. Bugüne kadar oynanan 10 maçta sadece bir galibiyet alabilen İnegöl spor’un bu durdurulamayan kötü gidişin vermiş olduğu rahatsızlık umarım gelecekte başımıza büyük işler açmaz. Ne olduğunu anlayamadığımız bir durum İnegöl spor’da yaşanıyor.

Takımın kadrosunu oluşturan oyunculara baktığımızda her birinin belli bir kariyere sahip, oynadıkları takımlarda olumlu işler yapmış isimler. Yönetim bu oyuncuları sokakta gezerlerken İnegöl spor’a transfer etmedi. Hepside belli kriterler dahilinde transfer edildiler. Çerez parasına değil,her birine önemli  paralar karşılığında  imza attırıldı.

Tek beklenti takıma verecekleri katkı ile başarılı bir dönem yaşanabilmesi idi.Ligin ilk haftalarında alınmaya başlanan hayal kırıklığı yaratan sonuçların ardından söylenen şu idi.Takım yeni dendi,zaman darlığı nedeniyle takım tam hazırlanamadı dendi.Sabredin her şey çok güzel olacak dendi bekleyelim dedik.Yani  Her şeye eyvallah dedik.Hoca’da sıkıntı var dendi,Teknik direktör Osman Özdemir başarısız diye  4 Haftada ona yol verildi.

Takımı başarıya taşıyacağı düşüncesi ile takımın başına getirilen teknik direktör Cüneyt Biçer takımın başına büyük ümitlerle getirildi. Gelin görün ki giden hocadan farklı bir görüntü ortaya koyamadı. Takımın başında yer aldığı 5 maçlık dönemde hiçbir ilerleme kaydedemedi, sadece Ergene Velimeşe maçını kazandı.

Başka elle tutulacak bir gelişme ortada yok.Gerçektende İnegöl spor’da yaşanan son yılların en kötü durumu yeter artık dedirtiyor.  

.Bu takım 1 ay içersinde bir kupa ve bir lig maçı oynamış. Yani var olan zamanın önemli bölümünü maç yapmadan geçirmiş. Adama sorarlar sen bu kadar zaman zarfında ne yaptın. Maç yapmayacaksın, günler sonra Amed maçına çıkacaksın ve maçta da yoklara oynayacaksın.

Rakip kim Amed spor. Durumu ne çok iyi değil, çokta kötü değil, İnegöl spor gibi kötü takımların arasından sıyrılmış gurupta orta takımlar içersinde kendine yer bulmuş bir takım. Kesinlikle yenilmez veya puan alınmayacak bir takım değil. Haftalardır yaşanan uzun hazırlanma dönemi ardından çıkılan  önemli karşılaşmada  alınacak puan veya puanlar ile gelecek planlaması açısından ilk adım olması söz konusu maçta  İnegöl spor’un Amed karşısında da geçmişteki var olan kötü konumu devam ettiren bir oyun sergilemesinin cezası ağır oldu.

Boş türbinler önünde oynanan maçın daha 8 dakikasında yenilen golle 1-0 geriye düşülmesi alınabilecek puan beklentisini zorlaştırmış oldu. Maçın ikinci yarısının daha 47 ve 49 dakikalarında ardı ardına yenilen 2 gollün sonrasında skorun 3-0 olması kötü bir takım oyununun  eseri olduğunu söylemek istiyorum.86 dakikada Ali Aydemir ile bulunan tek gol hiçbir şey ifade etmedi.Maç 3-0 bitecekti.3-1 bitti.

Amed spor puanını 19’a çıkartırken,bu maçta 5.yenilgisini alan İnegöl spor 7 puanı ile düşme hattının bir basamak üzerinde yer almış oldu.

Buradan  teknik direktör Cüneyt Biçer’e seslenmek istiyorum.”Senmi kötüsün yoksa takımdaki oyuncuların hepsimi kötü.Takımın başında 5.Maça çıkıyorsun,halen ne futbol var nede sonuç,nede geleçek açısından umutlarımızı arttıracak bir gelişme.Seni buraya getiren yönetim senin başarılı olmanı takımı bulunduğu yerden daha iyi  yerlere getireceğin beklentisi ile imza attırdı.

Senin giden hocadan ne farkın var.zor kazandığın bir tek Ergene Velimeşe maçı var.Başka hiç yok.Her hafta bize puan olarak yakın takımların aldıkları sonuçları takip etmekten yorulduk.Bu nereye kadar gidecek.ilk yarının bitimine 8 maç kalmış,halen takımın oyunundan ve aldığı kötü sonuçları konuşmaya devam ediyoruz.

Geride  kalan 10 maçta 5 yenilgi,4 beraberlik ve 1 galibiyetin  karşılığı olarak   7 puan alabilen takıma  gelecek için kesinlikle iyimser bakılamaz.Bu nedenle iş işten daha fazla geçmeden yönetimin şu anki durumu masaya yatırarak radikal kararlar alma zamanın gelip geçtiğini söylemek istiyorum.

İleride yaşanabilecek dahada kötü durumların sorumlusu teknik heyet ve futbolculardan daha  çok başkan Kani Ademoğlu ve yönetim olacaktır.Devre arasında yapılacak transferlere çok fazlada güvenilmemesini hatırlatmak istiyorum.İnegöl spor  kalan 8 maçta 13 veya 15 puan alması gerekiyor.20 puanın altında bitecek bir ilk yarının sonrasında ikinci yarı İnegöl spor’un ligde kalma sıkıntısının çok daha fazla yaşanmasına neden olacaktır.

Sadece ben  iddaa etmiyorum,görünen tablo bunu gösteriyor.Tüm bu yaşanan olumsuz sonuçlara rağmen,elle tutabileceğimiz tek şey var.9 puanda olan Hacettepe,8 puanda olan Çorum FK ile 6 puanı bulunan Niğde Anadolu,3 puanı bulunan Gümüşhane ve 2 puanı bulunan Şanlı Urfa takımlarının durumları.

Bu tablo karşısında İnegöl spor’un öncelikle kendine gelmesi,ve önümüzdeki Çarşamba günü sahasında oynayacağı Kahraman Maraş maçını yeni bir dönemin başlangıcı olarak görülmesi ve bu maçtan alınacak 3 puanın devamını diğer maçlarda da getirerek,ilk yarıda hedeflenen puan beklentisini yakalamak gerekiyor.Bu işin başka çıkış yolu yok.Bu takımı bu futbolcular buraya getirdi.Burdan çıkarmakta bu futbolcuların ve takımın başındaki hocaların görevi olduğunu söylemek istiyorum.

Bekleyelim görelim demekten başka caremizin olmadığı bu kötü  dönemden umarım bir an önce çıkarız demekten başka söz bulamıyorum. Çarşamba günü şehir stadında  Kahraman Maraş ile oynayacağımız maçta umutlarımızı tazelemek dileklerimle.Kalın sağlıcakla.

SAYGILARIMLA



Bu yazı 3200 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

YAZARIN DİĞER YAZILARI

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
Henüz anket oluşturulmamış.
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI