gaziantep escort
Bugun...


Sadullah Organ

facebook-paylas
ZORLU DÖNEM PAZAR GÜNÜ BAŞLIYOR...
Tarih: 17-09-2020 14:19:00 Güncelleme: 27-09-2021 10:46:00


Ülkemizde geçtiğimiz Mart ayından bugüne kadar çok şeyler yaşandı. Futbolda Pandemi nedeniyle bitmeyen sezon, Antaylya’da oynanan playof maçlarında Manisa FK takıma yenilerek  elenip dönülmesi, Mayısta yapılması gereken kongre zorunlu olarak Ağustos’ta yapılması, Dar bir zamanda zorunlu olarak kadronun oluşturulmaya yönelik sürdürülen çalışmalar devam ederken, maç takviminin TFF tarafından ani bir açıklanması, takımın kısa süren çalışma hazırlık dönemi içersinde sığdırılan 2 hazırlık maçları ile birlikte, günlerin nasıl geçtiğini anlamadan şimdide geldik.

İnegöl spor adına 36 hafta sürecek lig maçlarına. İşi neresinden bakarsanız kimsenin hiçte memnun olmadığı bir ortamdan geçiyoruz. Bir hafta önce başlayan süper lig ve birinci lig maçlarının 1 hafta sonrasında 2 lig ve 3 lig maçları seyircisiz olarak Korana virüsü etkisi altında tatsız tuzsuz Pazar günü başlıyor

Kani Ademoğlu başkanlığındaki yönetim kurulu 10 Ağustos tarihinde göreve geldikten sonra  SSK,vergi  dairesi ve futbolculara olan borçlar nedeniyle lisans çıkarılamayacak olan bir durumda olan İnegöl spor’un su önemli sorununun büyük bölümünü kısa sürede çözerek,tıkanan yolların açılması ile geçtiğimiz sezon forma giyen oyuncuların büyük bölümünün ayrılması ile takımda oluşan önemli boşluğu doldurma adına yönetim yoğun  bir transfer mesaisi ortaya koydu.

Kısa sürede gerçekleşen 11 yeni transfer’in yanı sıra,iş transferde yeniden anlaşma sağlanan 6’ya yakın gelişme gösteren genç oyuncunun  yanı sıra alt yapıdan a kadroya dahil edilen gençler  ile birlikte ligde mücadele edebilecek düzeye gelmiş bir takım sayısına gelinmiş İnegöl spor’u izlemeye başlayacağız.

İnegöl spor teknik direktörü Osman Özdemir nezaretinde bugüne kadar sürdürülen çalışmaların lige nasıl yansıyacağı en önemli olay. Beyaz gurupta yer alan takımların içersinde oluşturdukları kadroları ile İddialı gösterilen Manisa FK, Trabzon Hekimoğlu, Kocaeli spor, Çorum spor, Sancaktepe ve Sarıyer takımları öne çıkmakta. Bu söylentilerin olması gayet normal.

Bence şu anda her takım kendine göre bu gurubun favorisidir. Asıl olan lig maçları başladıktan sonra ortaya çıkacak tablo birkaç maç geçtikten sonra her şeyi çok daha net görmemizi sağlayacaktır.

İnegöl spor’un kadrosuna yeni kattığı oyuncular ile birlikte ortaya çıkacak takım yapısı ligde hedefini belirlemesi için öncelikle sergileyeceği futbol alacağı sonuçlardır. Bu sezon forma giymeye hazırlanan yeni oyunculardan beklentilerin yüksek olduğunu söylemek istiyorum. İşin aslı ise Her takımda olduğu gibi İnegöl spor’da atan pozisyonundaki  forvet  Abdülkadir Kuzey ile tutan pozisyonundaki kaleci Gökhan Siverek’in  maçlarda diğer oyunculardan daha fazla öne çıkmaları gerekiyor.

Diğer yeni gelen oyuncularında kalite olarak hepsinin de belli referanslar bu takıma dahil edildiler. Sol bek Fatih Çıplak, Sağ çık Erdem Sezgin, Stoper Ogün çalışkan, Stoper Bilal Yıldırım, Sağbek Caner Solmaz,Orta saha Metin Yüksel,Orta saha Ali Aydemir,Sağ kanat Fatih Öge,Orta saha Erdican Şehit isimleri ile yeni sezonda tanışmış olacağız.İnegöl spor Teknik direktörü  Osman Özdemir’in saha süreceği ilk 11 için var  olan kadro yapısından en  doğru secimi yaparak takımı başarıya taşıyacak oyunculardan oluşması gerekiyor.

Zonguldak kömür takımının durumu şöyle veya böyle  söylentilerine bakmadan ilk hafta maçını İnegöl spor’un mutlaka kazanması gerekiyor.Kazanmak demek 3 puan demek,kazanmak demek lige moralli girmek demek.Evet maç seyircisiz oynanacak.Ancak taraftarımızın ruhu tüm takımımızın üzerinde olacaktır.

İnegöl spor’un bu sezon hedefi için şu an bir şeyler söylemek mümkün değil.Takım yeni,çalışma süresi yeterli olmadı. Sadece 2 hazırlık maçı yapılabildi. Yeterli hazırlık maçı yapılamadı.Bu nedenle takım kendi kimliğini ancak lig maçlarının oynanması sırasında bulacaktır.Hele Bir kaç hafta maçlar oynansın,guruptaki takımlarında,İnegöl spor’unda durumunu daha net bir şekilde görmüş olacağız.Şimdi asıl olan İnegöl spor’un Pazar günkü maçta Zonguldak kömür aş karşısında kazanmaya yönelik mücadelesini beklemektir.Her zaman ilkler farklı olur.Umarım İnegöl spor’da bu ilk haftayı başarı ile geçer geleceğe daha güzel bakmamızı sağlar.Yolun açık olsun İnegöl spor.

SAYGILARIMLA



Bu yazı 3022 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

YAZARIN DİĞER YAZILARI

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
Henüz anket oluşturulmamış.
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI