gaziantep escort
Bugun...


M.Hanefi Yıldırım

facebook-paylas
BURSA SU VE ALİNUR AKTAŞ...
Tarih: 21-11-2020 16:29:00 Güncelleme: 22-11-2020 10:26:00


Bursa da gazeteci geçinen birileri, alışmış oldukları düzenlerini bozduğu için hafta geçmiyor ki Alinur Aktaş hakkında bir şeyler yazmasın.

Yazacak bir şeyler bulamadıklarında da, Aktaş ın hayata geçirdiği hizmetleri veya hayata geçirmeye çalıştığı yatırımlar için, bu projeler Altepe nin projeleri idi deyip, akıllarınca yapılan hizmetleri gölgeleme ve  karalama yolunu seçiyorlar.

Oysa onlar da Altepe nin bir enkaz devrettiklerini biliyor, bağlı şirketlerinin ne denli zarar ettiklerinden haberdar idiler.
Ama onlar için Bursa nın geleceği değil, kendi gelecekleri ve menfaatleri önemli.
Alinur Aktaş, göreve geldiği gün milyonlarca lira borcu olan ve nerede ise kapanma noktasına gelen, istikrarlı bir şekilde çalışmayan, her yönü ile sorunlu bir işletmeyi kucağında buldu.

Bu işletmenin adı Muradiye su.
İşletme adeta birilerinin arpalığı haline gelmiş, gerekli gereksiz elemanlar işe alınmış, açıldığı günden beri zarar eder hale gelmişti.
Çok kısa zamanda bu kötü gidişata dur demek lazımdı. Bunun için de en kolay yol işletmeye kilit vurmak veya birilerine satmaktı. Çalışmayan zarar eden bir müessese satılabilir mi idi, bu da işin bir başka yönü.

Aktaş işin zor tarafını seçti. Brifing üstüne brifing aldı.

Öncelikle işe, bu tesisi babasının çiftliği gibi kullananlar ile şişirilmiş ve hiçbir iş yapmayan kadroyu temizlemekle başladı.
Aktaş ın müdahalesi sonucu, zarar eden bu müessese çok kısa zamanda üretimini dörde, beşe katlamayı başardı, ihracata yöneldi ve nihayet şom ağızların kapandı kapanacak dedikleri bu tesis kar etmeye başladı.

Yetmedi, aylar süren araştırmalar neticesi, içimi daha yumuşak bir su bulundu.
Ve Cuma günü Alinur Aktaş ın çok güzel bir sunumu ile Muradiye su, kardeş bir markaya sahip oldu.

Bu markanın adı da "Bursa su"

Aktaş'ı tebrik ediyorum.
Bursa su, Bursa'mıza hayırlı olsun.
Aylardır birilerinin kalemşörlüğünü yaparak, Aktaş'ın yapmış olduğu projeleri karalamaya çalışan  basın mensuplarına soruyorum,
Aktaş Altepe nin projelerini mi takip ediyor,
Yoksa devraldığı enkazı kaldırmaya mı canla başla çalışıyor?



Bu yazı 2776 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

YAZARIN DİĞER YAZILARI

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
Henüz anket oluşturulmamış.
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI