gaziantep escort
Bugun...




facebook-paylas
Sağlıklı yarınlar için yemek, kadar, içmek kadar ekmek kadar su kadar, tüm insanlığa ihtiyaçtır BARIŞ! Ortada kalktığında ne tür felaketlere sürüklendiğini hepimiz geçmişte biliyoruz.
Tarih: 01-09-2020 19:54:00 Güncelleme: 01-09-2020 23:52:00


Sağlıklı yarınlar için yemek, kadar, içmek kadar ekmek kadar su kadar, tüm insanlığa ihtiyaçtır BARIŞ!  Ortada kalktığında ne tür felaketlere sürüklendiğini hepimiz geçmişte biliyoruz. 
Haklı veya haksız yapılan Savaşlar sonucunda bir şekilde ilan edilen barışların kalıcı olması için bütün insanlığın çaba göstermesi gereklidir. 
Her ne sorun olursa olsun diyalog, uluslar arası arenada diplomasi ile mutlaka çözüm bulunmalıdır. Savaşın kaybedeni insanlıktır. 
Savaş tek tarafa değil bütün tafralara sadece ve sadece kaybettirir.
 Ulusuzun büyük bir savaş sonrasında büyük lider Mustafa kemal Önderliğinde hiçbir halka zulüm etmemiş her zaman barışı teşvik etmiş önceliklerinin barış olduğunu tüm görüşmelerde ifade etmiştir. 
Savaş zorunluluk olmadıkça bir cinayettir, diyebilmiş büyük bir lider, Yurtta sulh cihanda sulh diyerek bütün devletlerin takdirini toplamış Türkiye cumhuriyeti devletinin sorun çıkaran değil sorun yaşayan devletlerarasında arabulucu söylediklerine güvenilen bir ülke olmuştur.

 Şimdi ki durumun aynı olmadığı apaçık ortadadır. En kısa zamanda ülkemizin cumhuriyet ayarlarına dönmesi gerekliliği dünden daha fazla ihtiyaç vardır. Hem ülkemizin hem geleceğimiz teminat altına alınması için Barışa, Demokrasiye, Adalet’e sıkı ,sıkı sarılmamız gerekmektedir.
Cumhuriyet tarihinin en kötü yönetimini sergileyen iktidar ne iç barışa nede dışta hiçbir katkı koyamamaktadır. İlk yapılacak seçimde bu kötü yönetimden mutlaka kurtulmamız gerekiyor. Barış için barışlar için!



Bu yazı 1389 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

YAZARIN DİĞER YAZILARI

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
Henüz anket oluşturulmamış.
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI